Valikko Sulje

Streamin äärellä

Edellisviikonlopun kierroksella 27 ainoasta yllättävästä tuloksesta vastasi sarjan hännillä oleva Gran Canaria, joka kävi Zaragozasta hakemassa 2-4 vierasvoiton Julion ja Acaymon viimeisen minuutin maaleilla.

GranCanariaFSKanarian saarten ylpeys. Kuva: www.lnfs.es

Jornada 28

Tuleva viikonloppu alkaa tuttuun tapaan jo perjantaina, jolloin pelataan kolme ottelua. Otteluista Catgas Energía vastaan O Parrulo Ferrol, sekä Naturpellet Segovia vastaan CA Osasuna Magna televisioidaan Espanjassa, joten niiden näkymiseen Suomessa joutuu nähdä hieman vaivaa. Santiago Futsal – FC Barcelona Lassa sen sijaan näkyy 21:45 alkaen osoitteessa: http://www.lnfsdirecto.es/

Kotijoukkue Santiago kaipaa kipeästi pisteitä ollessaan sarjassa nyt kolmanneksi viimeisenä, tasapistein putoajan paikalla olevasta Ferrolista. Barçalta kannattaa ottelussa seurata viime pelissä kaksi maalia mieheen tehneitä brasseja Ferraota ja Leo Santanaa. Ferrao viihtyy pivotin paikalla ja Leo Santana enemmän pohjapelaajana.

Lauantain puolelta nostetaan esiin Espanjan Cupin finaalin uusinta, kun Movistar Inter isännöi Jaén Paraíso Interioria. Cupissa Jaén vei pokaalin kotiin, mutta onko nyt Interin vuoro maksaa kalavelkoja? Jaén lähtee otteluun sarjan neljänneltä sijalta, kun taas Inter johtaa edelleen liigaa neljän pisteen erolla Barçaan.

ricardinhovszaragoza.jpgRicardinho. Kuva: www.lnfs.es

Lopuksi vielä Jornada 27 komeimmat maalit, josta mainitaan Barçan Ferraon upea volley!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o5YH1EQVxUg&w=560&h=315]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *