Valikko Sulje

Espanjan liiga alkaa – Lue pikaennakko alkavaan kauteen

Odotus on ohi ja Espanjan liiga eli LNFS alkaa tulevana viikonloppuna. Kaudella 2018-2019 juhlittiin Barçan triplamestaruutta ja Barça juhli myös viime viikonloppuna pelattua Super Cupin mestaruutta. Perinteinen kauden avaus tapahtuma päättyi 4-3 lukemiin viime kauden toista finalistia ElPozo Murciaa vastaan. Barçan voiton juhlia hieman laimensi tähtipelaaja Esquerdinhan vakava polvivamma. Esquerdinha ehti pelissä tehdä ennen loukkaantumistaan yhden maalin. Ottelu keräsi myös kiitettävän 350 000 katsojan TV-yleisön ja olikin espanjalaisten GOL TV:n, sekä Esport3 kanavien katsotuin lähetys viime viikolla. Ottelun maalikoosteen voit katsoa alla olevasta upotuksesta.

LNFS 2019-2020

Viime kaudella pudonneiden Segovian ja UMA Antaqueran tilalla nähdään sarjassa Cordoba CF ja Burela. Uudet joukkueet taistelevat perinteisesti lähinnä sarjapaikkansa puolesta ja sarjan kärjessä nähtäneen jälleen tutut Barça, ElPozo Murcia, sekä Inter Movistar. Kolmea isoa haastavat tällä kaudella ennakkoon eniten Jaén, Osasuna Magna ja Palma Futsal. Sarjan merkittävimmistä siirroista voit lukea tästä.

Super Cupin voittajat. Kuva: LNFS

Avausviikonloppu

Sarja alkaa perjantaina saarelta, kun Palma Futsal isännöi Levantea. Avauskierroksen pelit ovat seuraavat (ajat Suomen aikaa):

PE 13.09. 20:00
Palma Futsal – Levante

PE 13.09. 21:30
Zaragoza – FS Peniscola RehabMedic

PE 13.09. 22:00
Cordoba CF – Osasuna Magna

PE 13.09. 22:00
Ribera Navarra – Movistar Inter
TV: LaLigaSports TV

LA 14.09. 19:30
Jaen – FS Valdepenas

LA 14.09. 21:00
O Parrulo – ElPozo Murcia
TV: LaLigaSports TV

LA 14.09. 21:30
Burela – Catgas Santa Coloma

SU 15.09. 14:00
Cartagena – Barcelona
TV: GOL TV

TV-lähetykset

Useat huippukamppailut siirtyivät tulevalle kaudelle GOL TV:n ohjelmistoon. Vielä ei ole tietoa näkyykö pelit myös Suomessa nettilähetyksinä, mutta ensimmäisten kierrosten jälkeen sekin varmasti selviää. Tarvittaessa kannattaa seurata myös FutsalTV.ru tarjontaa Facebookissa.

Kuvat: LNFS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *